Malin Larsson

Vår alldeles egna krukmakare med många strängar på sin lyra. Allt från tennis till sång och ibland kan ni säga hej till henne i stans mysiga lanthandel. Älskar att umgås med sitt lilla barnbarn men även dricka Champagne i solnedgången i sitt hus i Spanien.

Kina

Den danstokiga 08:an som flyttat ut på landet. När hon inte dansar eller gosar med sina barn arbetar hon till vardags som textillärare. Har mycket kunskap inom sömnad och textilhantverk. Älskar återbruk och re:make, främst av jeanstyger.

Sandra Ekholm

Den kreativa friluftsnörden som förutom skidor, i sol och minusgrader, gärna klättrar eller paddlar kajak. Har renoverat en cirkusvagn till silversmyckesverkstad och driver Designfabriken.

Jenny Dahlkar

Den färgsprudlande konstnären som efter många år i skolans värld vågade satsa på eget för att få fler att skapa mer. Målade ut ur sitt hus och har nu skaparateljé för alla målarsugna i källaren på Designfabriken.

Andreas Mattsson

Den fotofasinerande kocken som blev den matnjutande fotografen med hela byn. När han inte rör bland grytorna driver han Perspective by Mattsson som nu tar steget och har sin fotostudio hos Designfabriken.

Linnéa

På en familjegård med fina egenstickade sockor och koftor samt omgiven av odling bor Linnea med sin dotter. Som hämtad från en svunnen tid. Hon är Designfabrikens stickguru som agerar allt ifrån stick-akuten till inspiratör för oss andra på fabriken.